Zonnebril met leesgedeelte

Bij Babsee geloven we erin dat een zonnebril ook best praktisch

kan zijn en dat je er met een leesbril niet oud uit hoeft te zien!

 

DameszonnebrillenHerenzonnebrillen

Veel modellen en kleuren

Ga je voor stijlvol Black, fris Petrol Blue, trendy Bear Brown of onze charmante Blossom?

Dé Zonnebril met leesdeel

Zodra je de kleine lettertjes niet meer kan lezen, begint wanneer de zon schijnt het geklungel met 2 brillen. Zonnebril af, leesbril op, leesbril weer af, zonnebril op… óf je leesbril én je zonnebril tegelijk op je neus. 

Bij Babsee geloven we erin dat een zonnebril op sterkte ook best praktisch kan zijn en dat je er met een leesbril niet oud uit hoeft te zien! Praktisch én mooi… en vooral niet ouderwets.

Dat je nu een leesbril moet dragen, betekent natuurlijk niet dat je er ineens 15 jaar ouder uit hoeft te zien buiten de deur. Daarom hebben we een zonnebril met leesdeel ontworpen. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens trendy!

Het leesdeel

Het leesvenster van de zonnebril zit onderin en aan de binnenkant van de beschermende brillen glazen. Hierdoor is het nauwelijks zichtbaar.

UV bescherming

De zonnebrillen hebben CAT 3 UV bescherming. Hierdoor zijn ook bij fel zonlicht de ogen goed beschermd.

Eén prijs voor elk model

Bij Babsee houden wij van praktisch. Daarom kosten al onze brillen € 39,95. Bevalt de zonnebril na aankoop niet zoals gehoopt? Ruilen kan binnen 30 dagen, zonder gedoe. Lekker makkelijk!

Wanneer een zonnebril op sterkte?

Een zonnebril op sterkte beschermt de ogen tegen

UV-straling en zorgt voor goed zicht.

Lees hier welke zonnebril je nodig hebt

De Zonnebril op sterkte

Rond de 40 jaar krijgen veel mensen last van verziendheid.

Dit betekent dat je dingen die dichtbij zijn slecht ziet, bijvoorbeeld het boek dat je aan het lezen bent of de appjes op je telefoon. Superonhandig natuurlijk! Tijd voor een brilletje…

Om de sterkte van jouw leesbril te meten kan je langs de opticien gaan, maar sneller is het om onze handige oogtest thuis te doen.

De standaardsterkte van een leesbril voldoet meestal om jouw leven gemakkelijker te maken, maar wat als je lekker een terrasje gaat pakken of moet auto rijden?

Zodra het zonnetje een schijnt is een gewone leesbril namelijk helemaal niet handig en zie je nóg niet wat er voor je neus gebeurt. 

Onze Babsee zonnebrillen op sterkte zijn verkrijgbaar van +1.0 t/m +3.0. 

Zo blijf je alles gewoon zien, heb je goed zicht én zijn je ogen beschermd tegen de UV-straling van de zon!

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop