Als je online een zonnebril op sterkte gaat kopen dan kan je tegen verschillende zaken aanlopen.

Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 
Heb je een andere vraag? Bel of app dan even naar +31 6 51520450.

1. Welke sterkte leesbril / zonnebril heb ik nodig?

Je bent toe aan een leesbril en zonnebril op sterkte, maar je weet nog niet welke sterkte je nodig hebt?

Download de simpele test om te bepalen welke sterkte leesbril je nodig hebt hier.

Nadat je weet welke sterkte je nodig hebt kun je in ons assortiment jouw favoriete zonnebril uitkiezen in de sterktes +1.0 t/m +3.0.

2. Hoeveel kost een zonnebril op sterkte?

Een goedkope zonnebril op sterkte kost bij Babsee € 39,95. Dit geldt voor alle modellen en sterktes. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis voor Nederland, België, Duitsland, Spanje & Australië. Wil je de Babsee zonnebril ergens anders laten bezorgen? Bekijk dan hier het complete overzicht van de verzendkosten.

De Babsee zonnebrillen komen met een handig rubberen opbergtasje van gerecycled materiaal en een brillendoekje.

3. Hoe werkt een bifocale zonnebril?

De bifocale zonnebrillen van Babsee hebben aan de binnenkant van het glas een leesdeel zitten.

Dit leesdeel is verkrijgbaar in verschillende de sterktes, van +1.0 t/m +3.0. Het leesdeel van de zonnebril zit aan de onderkant van het glas. De bovenkant van de brillenglazen heeft geen sterkte, hierdoor heb je dus een normale zonnebril en leesbril in één.
De brillenglazen van de zonnebril op sterkte hebben een subtiel kleurverloop, hierdoor kan het leesdeel van de zonnebril optimaal benut worden.

Omdat het leesdeel van de Babsee zonnebril aan de binnenkant van het glas zit is het haast onzichtbaar en is de leeszonnebril amper van een normale zonnebril te onderscheiden.

4. Wat voor zonnebril past goed bij mijn gezicht?

In ons assortiment hebben we diverse modellen zonnebrillen in 10 kleuren, van neutraal zwart en bruin tot lekker knalrood of trendy blossom.

Welk model het beste bij je gezicht past hangt voor een groot deel af van de breedte van je gezicht.
Heb je een smal gezicht? Onze Piet is klein, rond en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Door het kleinere formaat is Piet ideaal voor een kleiner gezicht.
Tess, Kate en Neil staan trouwens ook prima bij een smaller gezicht, deze brillen zijn niet klein en niet groot … en kunnen gedragen worden met een smal, gemiddeld of breder gezicht.
Is je gezicht wat breder dan gemiddeld? Onze modellen George en Nina zijn lekker groot. Deze kan je dus het beste kiezen bij een vol gezicht óf als je gewoon van grotere zonnebrillen houdt.

5. Welke sterktes leesdeel zijn verkrijgbaar bij Babsee?

De zonnebrillen van Babsee zijn verkrijgbaar in de sterktes +1.0 t/m +3.0 dit zijn de meest gangbare sterktes voor leesbrillen.

6. Ik heb nog geen leesbril nodig, kan ik ook een gewone zonnebril bestellen?

Alle modellen & kleuren Babsee zonnebrillen zijn ook verkrijgbaar als gewone zonnebril. Kies hiervoor sterkte 0.0. De zonnebrillen zonder sterkte hebben geen kleurverloop in de glazen en natuurlijk óók geen leesdeel!

7. Kan ik autorijden met een zonnebril met leesdeel?

Hoewel elke situatie anders is krijgen wij veel positieve reacties van onze klanten over het dragen van de Babsee bril tijdens het autorijden.

Door de bovenkant van de zonnebril heb je tijdens het autorijden geen last van de zon en het leesdeel van de zonnebril zorgt er voor dat het dashboard en de navigatie goed leesbaar is.

Laat je de auto een dagje staan? Je Babsee zonnebril is ook ideaal voor op fiets.

8. Geeft een zonnebril op sterkte genoeg UV bescherming?

De zonnebrillen van Babsee hebben CAT 3 UV bescherming en zijn hierdoor de perfecte bescherming tegen fel zonlicht.

De glazen zijn niet te donker maar helpen je ogen volledig beschermen tegen de zon. Dit zorgt er ook voor dat je geen last krijgt van de weerkaatsing van het zonlicht op de pagina’s van je boek of tijdschrift wanneer je buiten zit te lezen

9. Kan ik mijn zonnebril op sterkte ruilen?

Ja, bij Babsee kan je de zonnebril ruilen, wij kunnen ons namelijk voorstellen dat de sterkte toch niet helemaal goed is of dat de bril niet helemaal staat zoals gehoopt. Daar doen we niet moeilijk over!

Stuur een e-mail naar hello@babsee.com, waarin aangegeven wordt voor welke andere bril/sterkte je graag wilt ontvangen en stuur de bril die terug moet gewoon retour via de oranje brievenbus.
Zodra wij de aankoop retour hebben, sturen wij gratis de nieuwe aankoop op.

10. Kan ik de Babsee zonnebril ook in de winkel kopen?

Yes, wanneer je je zonnebril op sterkte in de winkel wil kopen kan dat. Onze Babsee zonnebrillen zijn te koop bij meer dan 65 winkels in Nederland en België. Zoek hier de verkooppunten bij jou in de buurt.

Online je zonnebril op sterkte kopen

Babsee is natuurlijk ook gewoon beschikbaar in onze online shop. Bestel je voor 18.00? Dan heb je de bril de volgende werkdag gratis in huis in heel Nederland!

Lees verder

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop