Verzenden

We brengen geen kosten in rekening voor het verzenden van uw bestelling binnen Nederland en Belgie. Indien u in het buitenland wilt bestellen, stuur ons dan eerst even een mail voor de verzendkosten.

Bij bestelling voor 21:00 ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag in huis.

U kunt aangeven bij opmerkingen of u wilt dat het pakketje door de brievenbus moet passen. In dat geval sturen wij u de bril in een platte verpakking op.

 

Retour sturen

Is de bril toch niet helemaal wat u zoekt? U kunt uw bestelling retour sturen binnen 14 dagen in de originele verpakking zonder beschadiging. Stuurt u ons altijd van te voren een e-mail naar

hello@babsee.com

Zodra we de zonnebril (len) retour hebben ontvangen storten wij het geld terug- U stuurt uw pakketje terug met uw huidige factuur zodat wij het juiste aankoop bedrag kunnen terugstorten.

 

Ruilen

We snappen dat Babsee u moet staan, dat bril fijn moet zitten en dat de sterkte goed moet zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunt u de bril vanzelfsprekend ruilen voor een ander model. Daar doen we niet moeilijk over!

Indien u wilt ruilen, stuurt u ons een email naar hello@babsee.com. Hierin geeft u aan voor welke andere bril/ sterkte u wilt ruilen. Zodra wij uw aankoop retour hebben, sturen wij u gratis uw nieuwe aankoop op.