Wie is Babsee

HET VERHAAL ACHTER BABSEE

BABS

Babs, de oprichtster van Babsee, keek met verbazing toe hoe haar moeder met twee brillen aan het klungelen was terwijl ze zo ontspannen op het strand lag.

Waarom is er geen oplossing voor iemand met een leesbril die in de zon wil lezen, dacht Babs.

Het lijkt erop dat wanneer we ouder worden we steeds vaker voor praktisch moeten kiezen en alsof mooi er niet meer toe doet.

Babs denkt dat praktisch en mooi prima samen gaat, zodat we ook nog leuk ouder worden.

En zo werd de Babsee zonnebril met leesdeel ontwikkeld.

De samenwerking van het ontwikkelen van de modellen en lenzen kwam tot stand door een goede partnerschap met een leverancier uit Taiwan.

Een klein familiebedrijf, waarbij de lenzen van de brillen erin gezet worden door Taiwanese vrouwen, die op deze manier kunnen bijverdienen en ook voor hun kinderen kunnen zorgen.

Vanaf 2021 werkt Babsee ook samen met een nieuwe leverancier uit China, zij zijn vergevorderd in gebruik van recycled materialen en hebben daarvoor het keurmerk Global Recycled Standard (GRS)

 

Het Merk

Babsee staat voor producten die makkelijk en mooi tegelijk zijn, die ons dagelijks leven een stukje makkelijker en mooier maken.

Wie we zijn

De zonnebril met leesdeel is het resultaat van onze missie: Babsee wil graag je leven een beetje makkelijker maken met een oplossing die net zo nuttig als mooi is.

Waarom kunnen praktische dingen niet gewoon ook mooi zijn?

Het lijkt erop dat naarmate we ouder worden we moeten kiezen tussen iets dat er goed uit ziet of gewoon praktisch is. Babsee gelooft dat dat anders kan.

Op af, op af, op af.

Een herkenbaar probleem voor iedereen die aan een leesbril toe is.

Hoe kunnen we dit voor iedereen zo goed mogelijk, betaalbaar en stijlvol oplossen.

En zo is de Babsee- de zonnebril met leesgedeelte ontstaan. Een mooie bifocale zonnebril met standaard leesbril sterktes – die je zo mee kan nemen uit de winkel.

Nina

BLUE BROWN

Tess

CARAMEL

Kate

GREEN STONE

What’s your
strength?

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop