Dé zonnebril met leesdeel

HET HANDIGE LEESDEEL IS NIET ZICHTBAAR AAN DE BUITENKANT VAN HET GLAS

Dé zonnebril met leesdeel

Zodra je de kleine lettertjes niet meer kan lezen, begint wanneer de zon schijnt het gehannes met 2 brillen. Zonnebril af, leesbril op, leesbril weer af, zonnebril op… óf je leesbril én je zonnebril tegelijk op je neus.

Bij Babsee geloven we erin dat een bifocale zonnebril, dus zonnebril met leesdeel ook best praktisch kan zijn en dat je er met een leesbril niet oud uit hoeft te zien! Praktisch én mooi… en vooral niet ouderwets. Daarom hebben we een zonnebril met leesdeel ontworpen. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens trendy. Check onze zonnebrillen met leesdeel in de webshop!

 

Wanneer is een zonnebril met leesdeel nodig?

Zo ongeveer rond de leeftijd van 40 jaar krijgen veel mensen last van enige mate van verziendheid.

Verziendheid betekent dat je verschillende dingen die dichtbij je ogen zijn slechter ziet, zoals bijvoorbeeld bij het lezen van appjes op je telefoon of het lezen van je boek. Heel onhandig natuurlijk: tijd voor een leesbrilletje…

Maar wat als je even lekker op het terras wilt gaan zitten of je moet een stuk autorijden?

Zodra de zon tevoorschijn komt is de gewone leesbril ineens niet meer handig. Hier komt het gehannes met twee brillen om de hoek kijken.

Een zonnebril met leesdeel is dan dé oplossing.

Het leesdeel van de zonnebril 

Nu hebben we allemaal wel eens het leesbrilletje van oma gezien. Dikke halve jampotglazen aan de onderkant van de leesbril. Niet echt flatteus, toch!  

De zonnebrillen van Babsee hebben aan de binnenkant van het glas een leesdeel.

Door dit leesdeel aan de binnenkant te plaatsen is het haast niet zichtbaar en is de leeszonnebril amper van een normale zonnebril te onderscheiden. 

 

Geeft een zonnebril met leesdeel wel voldoende bescherming?

Jazeker! De zonnebrillen van Babsee bieden 100% UV bescherming en hebben een categorie 3 filter. De glazen bieden hierdoor zeer goede bescherming tegen schadelijk zonlicht. Door het gradiënt in de glazen zijn je ogen goed beschermd terwijl het leesgedeelte op sterkte optimaal benut kan worden.

In welke sterktes is de leeszonnebril verkrijgbaar?

De leeszonnebrillen van Babsee zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. De sterktes lopen van +1.0 tot en met +3.0.

Alleen het leesdeel van de zonnebril is op sterkte. De bovenkant van de brillenglazen hebben geen sterkte. Hierdoor heb je dus een normale trendy zonnebril en een leesbril in één.

Forget on-off, on off

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop