Zonnebril met leesdeel
Slider

Zonnebril met Leesdeel van Babsee

 
De zonnebril met leesdeel van Babsee, maakt het lezen met een zonnebril en een aparte leesbril verleden tijd, doordat het leesdeel is geïntegreerd in de zonnebril. Het leesdeel zit aan de binnenkant van het glas en daardoor nauwelijks zichtbaar.

Dus, wissel je met mooi weer regelmatig tussen je leesbril en je zonnebril? Dat is voortaan niet meer nodig.
 

Leven wordt eenvoudiger

De menukaart op een zonnig terras, een boek op het strand of snel je mail checken op je telefoon: het leven wordt een stuk eenvoudiger en mooier met de zonnebril met leesdeel van Babsee. De twee in één zonnebril.

Een zonnebril met leesdeel wordt ook wel bifocale zonnebril genoemd.
 

Ook in jouw sterkte

Babsee is verkrijgbaar in de sterktes +1.5, +2.0, +2.5 en +3.0 en in drie modellen: Piet, Neil en Kate. De brillen bieden 100% UV bescherming en zijn uitgerust met een filter categorie 3, wat wil zeggen dat je ook bij felle zon zeker bent van goede bescherming.
 

Online en in de winkel te koop

Alle modellen zijn online te bestellen via Babsee.com voor 35 euro inclusief verzending. Ook is de Babsee direct verkrijgbaar bij een groot aantal winkels en apotheken het hele land. Maar ook in Zwitserland en in Spanje. Eindelijk een zonnebril die ervoor zorgt dat je geen detail meer mist én die er ook nog goed uitziet. Ontspan, ga naar buiten, lees en geniet van de zon in stijl!

 

 • Babsee -model Kate

  Kate

  35,00
 • Bifocale zonnebril Neil Bruin

  Neil

  35,00
 • Babsee- model neil zwart

  Neil

  35,00
 • Piet

  35,00