Heerlijk even lekker erop uit op de fiets. Natuurlijk neem je ook je zonnebril mee tegen de zon, een fles water en eventueel een lekkere lunch en gaan!

Je bent net lekker op weg maar dan…even stoppen hoor want die navigatie op de telefoon is toch wel erg slecht te lezen met de zonnebril op. Zonnebril af, leesbril uit de tas, leesbril op. Oh ja, die kant op en de zonnebril gaat weer op. 

Na een stop of 5 om de navigatie goed te kunnen lezen of een verkeersbord denk je: ‘’Wat een gedoe’’. Er is een oplossing; ga lekker fietsen met een zonnebril op sterkte van Babsee!

Ontspannen fietsen met een bifocale zonnebril van Babsee


Er zijn weinig fietsers, mountainbikers of wielrenners die vertrekken zonder een zonnebril. Niet alleen tegen de zon, maar ook tegen regen, beestjes, takken en ga zo maar door. Meer dan genoeg redenen dus om een goede bril te dragen.

Heb jij in het dagelijks leven toch echt wel een leesbrilletje nodig? Gun jezelf dan het gemak van een zonnebril met leesdeel. Een bifocale zonnebril van Babsee is perfect voor als je bijvoorbeeld moeite hebt om je fietsnavigatie goed af te kunnen lezen maar van veraf nog prima kunt zien. 

Waarom kiezen voor een bifocale zonnebril tijdens het fietsen?


Als leesbril drager ben je er vast wel mee bekend; het eindeloze geklungel met het gewissel tussen je leesbril en je zonnebril. Helemaal tijdens het fietsen zorgt de noodzaak van het wisselen van bril voor de nodige pauzes om van bril te kunnen wisselen. Niet erg bevorderlijk voor je tempo en vooral hoogst irritant.

De oplossing is het dragen van een bifocale zonnebril. Deze zonnebrillen hebben een leesdeel op sterkte in de brillenglazen. Zo heb je dus een zonnebril én leesbril in een!
De Babsee zonnebrillen met een leesdeel op sterkte zijn perfect om buiten actief bezig te zijn. Niet meer afstappen wanneer je de kaart wilt lezen, maar gewoon lekker rustig door peddelen. 

Hoe helpt een bifocale zonnebril tijdens het fietsen?


De bifocale zonnebrillen van Babsee zijn voorzien van een leesdeel op sterkte. De rest van het glas heeft geen sterkte en functioneert dus als een gewone zonnebril. Het leesdeel zit aan de binnenkant van de brillenglazen waardoor deze vrijwel niet opvalt.

De zonnebrillen zijn voorzien van een slim kleurverloop; de bovenkant van de zonnebril glazen zijn donkerder om goed te beschermen tegen de zon, de onderkant van de glazen is lichter zodat het leesdeel op sterkte optimaal benut kan worden. Dit zorgt er ook voor dat je geen last zult hebben van weerkaatsend zonlicht van bijvoorbeeld de navigatiekaart die leest.  

De zonnebrillen van Babsee bieden 100% UV bescherming en zijn voorzien van een  categorie 3 filter. Hierdoor bieden onze zonnebrillen perfecte bescherming tegen fel zonlicht.

Wat ook erg prettig is zijn de brillenpootjes. De scharnieren van de Babsee bifocale zonnebrillen zijn flexibel. Hierdoor buigen de pootjes mee met de vorm van je gezicht waardoor je dus meer bewegingsruimte hebt. Dit zorgt voor een comfortabele fit en een perfecte pasvor

 

Ben zeer tevreden met mijn Babsee omdat ik tijdens het fietsen steeds mijn zonnebril moest wisselen voor mijn leesbril om de routekaart of wat voor informatie dan ook te lezen.
Dit is super !!

Leon Van der Maat

Fietsen is leuker met de juiste sterkte bifocale zonnebril

Je fietstocht is gewoon leuker zonder dat je telkens van bril hoeft te wisselen. Snappen we. Maar welke sterkte heb jij nodig? Je kunt natuurlijk een test laten doen bij de opticien, maar wij hebben ook een handige leestest ontwikkeld die je lekker thuis kunt doen!
Na de test weet jij meteen welke sterkte het beste bij jou past en kun je gemakkelijk jouw bifocale zonnebril online bestellen of bij een van de fysieke verkooppunten in Nederland of België.

Nederland is hét fietsland van Europa. We fietsen overal. Geniet van je fietstocht zonder van bril te hoeven wisselen. Dus, ga je erop uit? Neem je Babsee mee!

Lees verder

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop