Dat de zonnebrillen van Babsee ideaal zijn om mee te lezen, dat hoeven we niemand te vertellen.

De zonnebrillen op sterkte zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen er door hun bijna onzichtbare leesdeel aan de binnenkant van de glazen ook nog eens voor dat je niet zit te klungelen met je zonnebril en je leesbril. Maar een zonnebril op sterkte helpt natuurlijk om veel meer dingen in het dagelijks leven een stuk leuker te maken! We hebben er 5 voor je op een rijtje gezet!

1 .Wandelen

De paden op, de lanen in!

Heerlijk wandelen door het bos, de blaadjes beginnen al te verkleuren en de bomen laten hun prachtige kleuren zien. 
Fijn dat jij daar optimaal van kan genieten met je Babsee zonnebril op sterkte.

Hoe had je anders ooit de superleuke weetjes op de informatieborden kunnen lezen langs de natuurpaden… Met 2 brillen op je neus waarschijnlijk!

2. Fietsen

Nederland is hét fietsland van Europa, over de heide, door de stad, langs het water, naar ons werk, we fietsen overal.

Soms omdat we ergens heen moeten en soms omdat we gewoon lekker willen genieten van ons mooie landje.
Met 37.000 kilometer fietspad is een leeszonnebril wel praktisch als je eens op de kaart wilt kijken of je naar links of rechts moet om bij dat pannenkoekenrestaurant te komen voor een welverdiende lunch in de zon.

Extra bonuspunten voor het feit dat je niet hoeft te gaan zitten hannessen met je zonnebril en leesbril terwijl je de menukaart bekijkt! 

 

3. Golfen

Fore!
De zon schijnt, de lucht is blauw, mooi moment voor een rondje golf… op één van de Nederlandse golfbanen of tijdens een welverdiende vakantie.
Tijdens het golfen behoorlijk wat schadelijke UV-straling op de ogen af, dit kan al snel pijnlijke ogen veroorzaken. 

Met een Babsee zonnebril op kan je de baan ( en de bal! ) een stuk beter zien. De flexibele scharnieren van de Babsee zonnebril zorgen voor een perfecte pasvorm, zodat de bril niet van je gezicht glijdt als je bukt!
Dat is al een handicap minder!

 

4. Tuinieren

In de tuin is het hele jaar door van alles te doen.

Zeker voor de fanatieke tuinier.
Januari en februari is het opletten geblazen dat de planten de winter goed doorkomen, in maart kunnen we weer een beetje gaan planten en vanaf mei is het weer één groot feest voor iedereen met groene vingers.

Voor je het weet ben je alweer een paar uur aan het werk in de zon. Een zonnebril met leesdeel zorgt ervoor dat je ogen niet beschadigen door de UV-straling en dat je ook nog eens zonder gedoe kan lezen welk pakje bollen je in de grond gaat stoppen!

 

5. Citytrip

Londen, Milaan of gewoon naar Delft!
We hebben allemaal een raar jaar achter de rug, hopelijk zal alles stukje bij beetje weer terug naar ¨normaal¨ gaan.

Wanneer we er weer op uit kunnen is het hét moment om nieuwe plekken te ontdekken. Eindeloos slenteren door een prachtige stad wordt nog veel leuker met Babsee, de tijd die je normaal kwijt bent met het zoeken in je tas naar je leesbril ( WAAR IS DAT DING TOCH!? ) kan je immers veel beter besteden!

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop
    Hulp nodig?