Je kent het wel. Op het moment dat je de kleine lettertjes niet meer zo goed kunt lezen is het tijd voor een leesbrilletje. Als dan de zon tevoorschijn komt begint het geklungel met twee brillen…
Zonnebril op, maar niet goed kunnen lezen. Zonnebril weer af en even de leesbril opzetten en terug naar de zonnebril want de zon schijnt toch best wel fel. Dan maar twee brillen tegelijk op je neus?

Nee, er is eindelijk een oplossing; de bifocale zonnebrillen van Babsee.

Wat is een bifocale zonnebril?

De bifocale zonnebrillen van Babsee zijn voorzien van een leesdeel in het glas. Het is dus een zonnebril mét een leesdeel op sterkte. Het bovenste gedeelte van het brillenglas is een gewone zonnebril zonder sterkte.

De brillenglazen van de zonnebril op sterkte hebben een subtiel en mooi kleurverloop. Hierdoor kan het leesdeel van de zonnebril optimaal benut worden en zijn je ogen aan de bovenzijde goed beschermd tegen de zon.

Leesdeel aan de binnenkant van het glas

Glazen met kleurverloop

Flexibele scharnieren

Inclusief gerecycled hoesje

 

Wanneer is een bifocale zonnebril de juiste keuze?

Zo ongeveer rond de leeftijd van 40 jaar krijgen veel mensen last van enige mate van verziendheid. Verziendheid betekent dat je verschillende dingen die dichtbij je ogen zijn slechter ziet, zoals bijvoorbeeld het lezen van appjes op je telefoon of het lezen van je boek. Heel onhandig natuurlijk tijd voor een leesbrilletje…

Het leesbrilletje maakt jouw leven al snel een stuk gemakkelijker, maar wat als je even lekker op het terras wilt gaan zitten of je moet een stuk autorijden? Zodra de zon tevoorschijn komt is de gewone leesbril ineens niet meer handig. Hier komt het eerder genoemde gehannes met twee brillen weer om de hoek kijken. Een bifocale zonnebril is dan de ideale oplossing voor dit probleem.

Superfijne bril wanneer je n de zon even iets wilt bekijken van dichtbij of een tijdschrift wilt lezen enz.
Zowel moderne als tijdloze modellen, grote en kleinere monturen te koop in diverse kleuren. Héél handig en erg blij mee!

Therese Wyns

Valt het leesdeel bij de bifocale zonnebril niet op?

Bij Babsee geloven we erin dat een zonnebril op sterkte praktisch én mooi kan zijn. Dat je nu een leesbril nodig hebt hoeft écht niet te betekenen dat je er ineens jaren ouder uit hoeft te zien als je de deur uit loopt. Babsee heeft verschillende modellen bifocale zonnebrillen voor heren en dames.

De bifocale zonnebrillen van Babsee hebben aan de binnenkant van het glas een leesdeel. Door dit leesdeel aan de binnenkant te plaatsen is het haast niet zichtbaar en is de leeszonnebril amper van een normale zonnebril te onderscheiden. Het leesvenster zit onderaan de binnenkant van het glas.
Geen gedoe meer dus met brillen wisselen, de Babsee bifocale zonnebrillen zijn zowel functioneel als trendy.

Geeft een bifocale zonnebril wel voldoende bescherming tegen de zon?

Jazeker! De zonnebrillen van Babsee bieden 100% UV bescherming en hebben een categorie 3 filter. De glazen bieden hierdoor zeer goede bescherming tegen schadelijk zonlicht.
Door het gradiënt in de glazen wat bovenaan donkerder is zijn je ogen goed beschermd terwijl het leesgedeelte op sterkte optimaal benut kan worden.

In welke sterktes is de bifocale zonnebril verkrijgbaar?

De bifocale zonnebrillen van Babsee zijn verkrijgbaar met een leesdeel in verschillende sterktes. De sterktes lopen van +1.0 tot en met +3.0. Alleen het leesdeel van de bifocale zonnebril is op sterkte. De bovenkant van de brillenglazen hebben geen sterkte. Hierdoor heb je dus een normale trendy zonnebril en een leesbril in één.

Weet je nog niet welke sterkte jij nodig hebt?

Natuurlijk kun je langs de opticien gaan om een leestest te doen maar je kunt ook thuis je ogen testen. Babsee heeft een handige leestest ontwikkeld die je gewoon zelf kunt doen. Hierna weet je welke sterkte jij nodig hebt en kun je direct jouw gewenste bifocale zonnebril van Babsee online bestellen.

Lees verder

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop